Is het altijd je droom geweest om een gesigneerde foto in je bezit te hebben van jong en opkomend talent? Of steun je graag initiatieven in de creatieve sector? Wel, dit is dan je kans.

Crowdfunding

Onze studenten 3 foto hebben een crowdfundpagina opgezet om de kosten van de tentoonstelling voor hun bachelorproef te kunnen dekken. Ze zijn op zoek naar zo’n 3500€. En alle beetjes helpen.

Steun

Je kan hun op diverse manieren steunen. Voor een gift van 10€ krijg je een welgemeende ‘we love you’ terug. Echt. Gemeend. Van harte!

Zit er wat meer in de tank, dan kan je voor 25€ de Lite-on aankopen. Het is een paperback van een kleine 100 pagina’s met geselecteerd werk van studenten 1, 2 en 3foto, prachtig gelayout en mooi afgewerkt. Het is de trots en het uithangsbord van onze opleiding. Andere scholen en campussen benijden ons daarvoor.

Gesigneerde print

Vanaf 50€ kan je een gesigneerde print aankopen van één van onze afstuderende studenten. Formaten gaan van A4 (50€) over A3 (100€) naar A2 (250€). Je kan de print afhalen tijdens de bachelorproef op vrijdag 14 juni in Tours en Taxis (Brussel). Nadien kan je er jaren lang stoefen over hoe je het jonge talent al vroeg opgemerkt hebt en er een werk van kocht.

Fotoshoot

Voor de echt gulle gevers onder ons kan je vanaf 500€, naast een gesigneerde print, ook een fotoshoot boeken bij één van de studenten die tentoon stelt. Twee vliegen in één klap!

Hoe doneren?

Surf naar de crowdfundingpagina van onze studenten (of via deze link: https://www.luca-artoffice.be/project/21026). De rest wijst zichzelf uit.

Komaan! Doe het vandaag nog! We danken jullie van harte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.