Geslaagd!

Tijdens de vernissage van de graduation expo – die afgelopen vrijdag vlak na de jurering van de bachelorproef begon – werd bekend gemaakt dat alle studenten die op de expo hun eindwerk tentoon stellen, geslaagd zijn. Waarvoor in naam van alle docenten van Narafi van harte proficiat. Het heeft 3 jaar (en bij sommigen iets langer) gekost van een constant groeien, van vallen en opstaan, van tranen (van stress, geluk en emotie), van frustraties en teleurstellingen, van euforie en overwinningen. Het is dan ook prachtig om te zien hoe studenten zichzelf uiteindelijk allemaal overtreffen om straf werk te maken en hun visitekaartje af te geven.

Sponsors

De bekendmaking van dit heugelijke nieuws werd gebracht door Tom, die de gelegenheid te baat nam om eerst al onze sponsors te bedanken. Zonder die sponsors zou het organiseren van de bachelorproef niet mogelijk zijn. Vandaar nogmaals onze hartelijke dank!

(lees verder onder de foto)

Enkele van de sponsors hadden nog mooie prijzen voor een aantal sterk presterende studenten:

Lab9

Lab9 had een geweldig mooie prijs in petto voor het eindwerk waar ze de grootste appreciatie voor hadden. Hun prijs ging dit jaar naar Ellen Alderweireld , die van Lab9 een professionele Epson P8000 printer cadeau krijgt. Proficiat Ellen!

SOFAM

Sofam is de auteursrechtenvereniging, die de belangen van visuele auteurs verdedigt. Ze beheert de auteursrechten (innen en verdelen), geeft juridisch advies aan auteurs en promoot en ondersteunt artistieke werking. Dat laatste zetten ze hier extra in de verf, door 3 van onze studenten een lifetime membership bij Sofam aan te bieden. Zo had Sofam een speciale appreciatie voor het werk van Luana Massala (die bovendien haar verjaardag vierde – wat een knaller!), Margo Konovalenko en Marcel Top, die allen deze prachtige prijs in de wacht slepen. Proficiat Luana, Margo en Marcel!

Beroepsvereniging

Tot slot had de Vereniging voor Beroepsfotografen, die de belangen van beroepsfotografen behartigt en bijscholingen, ervaringen en studiereizen organiseert voor hun leden, nog 2 prijzen. Ze hadden een lidmaatschap voor één jaar van de beroepsvereniging voor de 2 studenten die in hun ogen het beste portfolio hadden. Die eer vielen Louis Kerckhof en Zoë Kennof te beurt. Straf eigenlijk, als je bedenkt dat waar je tijdens de afgelopen 3 jaar Louis zag, je Zoë tegenkwam, en omgekeerd. Proficiat, Zoë en Louis!

Groepsfoto

Na de prijsuitreiking volgde dan de obligatoire groepsfoto. Met alle 33 afstuderende professionele bachelors in de AudioVisuele Technieken: Fotografie!

En wie goed kijkt kan op één foto Rachid herkennen, onze zeer geliefde concierge van het kasteel van Narafi. Rachid studeert op die manier misschen al voor de 22ste keer af. Het kan ook de 23ste keer zijn. Of de 21ste keer. Niemand die het precies weet. Feit is: wie aan Narafi een carrière begint, blijft voor altijd verknocht aan onze immer vriendelijke, behulpzame en geweldige concierge.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.