De LUCA showcase is bezig. Elk jaar zet LUCA de beste werken van onze studenten (van heel LUCA) in de kijker. Na Brussel (2016), Gent (2017) en Leuven (2018) wordt de showcase dit jaar in Genk georganiseerd.

Tussen 15 oktober en 19 oktober kan je op de site van de C-mine gaan kijken naar het beste wat LUCA te bieden heeft. Niet enkel fotografie (er zijn 2 studenten van Narafi die het dit jaar tot de LUCA showcase geschopt hebben), maar ook textiel, grafisch ontwerp, video, muziek, etc … kan je gaan bewonderen op de oude mijnsite (en tevens campus Genk van LUCA). Gratis parking, gratis toegang!

Je vindt meer info over de showcase op de activiteitenpagina. Klik zeker even door naar de expo jong talent.

Wij gingen er op donderdag 17 oktober met onze nieuwe lichting jonge talenten (lees: de 3de jaars FOTO) naartoe om nadien naar een lezing van fotograaf Max Pinckers te gaan luisteren. Dit werd mede mogelijk gemaakt door Nikon, waarvoor onze dank!

De lezing door Max Pinckers was een groot succes. Hij nam ons bij de hand door zijn hele oeuvre, dat op 10 jaar tijd uitgegroeis is tot een op z’n minst indrukwekkende proportie. Max Pinckers heeft inmiddels diverse publicaties in boekvorm, werkt aan een artistiek doctoraat, maakt ondertussen reportages in landen als Noord-Korea en vindt daarnaast nog de tijd om lezingen te geven.

Een kleine sfeerimpressie van de lezing van Max Pinckers tijdens de week van de LUCA showcase en het bezoek van onze studenten 3foto aan de LUCA Showcase.

Haast je, je hebt nog tot zaterdag 19 oktober om de werken te gaan bewonderen. Het loont de moeite!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.