Onze studenten maken foto’s. Veel foto’s. Te veel om ze hier allemaal op één pagina te tonen. Hieronder verzamelen we een aantal links naar online presentaties van werken van onze studenten.

narafi

Afstudeerprojecten

Narafi Squarspace:

Een site waar je alle afstudeerprojecten van de afgelopen jaren kan bewonderen. Het geeft een mooi overzicht van wat onze studenten allemaal kunnen wanneer ze 3 jaar fotografie gestudeerd hebben aan Narafi.

http://narafi.squarespace.com/

Breda Photo festival

Ianthé Meylemans en Killian Waumans vertellen over hun studies aan Narafi, hun werk voor Breda Photo festival, internationalisering met Erasmus en hun toekomsplannen.

Lite On: jaarlijkse publicatie met enkel foto’s van onze studenten

De Lite On is inmiddels een begrip geworden. Elke publicatie van de Lite On wordt door onze studenten zelf gemaakt, met enkel werk van onze studenten. Je vindt er beelden van studenten 1foto, 2foto en 3foto.

De Lite On kan je online ook inkijken. Wanneer ze verschijnen worden ze op issuu.com gepubliceerd. We maken je het graag gemakkelijk met een directe link naar de laatste publicaties:

Lite On 11

Lite On 10

Lite On 09

Lite On 08

Lite On 07

Lite On 06

Instagram

Instagram is niet meer weg te denken uit het leven van een fotograaf. Onze campus gebruikt het platform om het werk van onze studenten te etaleren. Ga er gerust een kijkje nemen op de pagina van naraf.foto.

P.A.R.T.S. x Narafi

Een samenwerking tussen P.A.R.T.S. – de dansschool opgericht door Anne Teresa De Keersmaeker – en de studenten fotografie van Narafi resulteerde in een prachtige publicatie ‘Close Up‘.

Publicaties van studenten

Onze studenten zitten niet stil. Ze maken soms zelf een publicatie van een portfolio. Zoals deze studenten, die met de publicatie van Moments een deel van hun bachelorproef willen sponseren.