Onderstaande uitleg geldt voor de studenten van het normale (reguliere) traject, die 60 studiepunten opnemen. Ben je werkstudent in afstandsonderwijs, lees dan de informatie over de kick off voor werkstudenten.

Start van het academiejaar

Elk jaar trapt Narafi het schooljaar af met de ‘kick off’. We verwelkomen er in de voormiddag (9h30) de nieuwe studenten van 1 foto. Dan volgt een algemene infosessie, waar we de werking van de campus toelichten, het begin van het schooljaar bespreken, algemene informatie over ons online studentenplatform TOLEDO toelichten en jullie in groepen indelen. Tot slot is er het invullen van de ISP.

Groepsindeling

Die groepsindeling bepaalt met wie je de ateliers zal volgen. Ateliers gaan door in groepen van ongeveer 12 studenten. Als je graag met een bepaalde persoon in een groep zit – omdat je bijvoorbeeld samen naar school pendelt of samen op kot zit – dan is dat het uitgelezen moment om dan te laten weten.

Na de groepsindeling is het niet evident meer om je van groep te laten veranderen.

Je lesrooster wordt bepaald door je groepsindeling, dus het is belangrijk om zo snel mogelijk in een groep ingedeeld te worden.

Eens je weet in welke groep je ingedeeld zit, kan je je ISP invullen.

ISP – Individueel Studie Programma

Na de groepsindeling krijgt iedereen de kans om zijn of haar Individueel Studie Programma (ISP) in te vullen.

In je ISP geeft je aan welke vakken je wil volgen. Ben je reguliere student, dan zijn dat 60 studiepunten. Ben je een zijinstromer of wil je vrijstellingen aanvragen, dan kom je best op maandag 9 september naar de campus om je ISP te bespreken met Christian Vancraenenbroeck.

Ben je werkstudent, dan verwijzen we je naar de specifieke uitleg over ISP bij werkstudenten.

Je ISP invullen is een noodzakelijke stap van je inschrijving, omdat je zonder het invullen van een ISP wel ingeschreven bent, maar geen vakken volgt.

Je ISP vul je in via de computer, dus breng zeker je code mee die je kreeg bij je inschrijving. Je zal ze nodig hebben om in te loggen en je ISP online in te vullen.

Eerste lesweek

Je eerste lesweek start op maandag 16 september. Meer info daarover ontvang je op de Kick off, maar voor de nieuwsgierigen onder jullie kan je al eens kijken wat er je te wachten staat op die eerste lesweek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.