Start van het academiejaar

Elk jaar trapt Narafi het schooljaar af met de ‘kick off’. De reguliere studenten verwelkomen we in de voormiddag.

De studenten van het werktraject (die afstandsonderwijs volgen) krijgen op vrijdag 13 september in de namiddag een aangepast programma.

We vragen dus aan de werkstudenten om op vrijdag 13 september vanaf 14h00 aanwezig te zijn.

Infosessie

We beginnen om 14h00 met een algemene infosessie, waar we de werking van de campus toelichten. We bespreken er ook het begin van het schooljaar met een algemene uitleg over de ateliers die je zal volgen. We lichten ook de eerste, gezamenlijke opdracht van woensdag 18 september toe.

Voorts krijg je informatie over ons online studentenplatform TOLEDO, het belangrijkste communicatiekanaal van de school naar jullie toe.

Jullie worden ook in groepen ingedeeld, in functie van jullie aangegeven voorkeur (wanneer je ateliers kan volgen).

De docenten van de theorievakken komen zich voorstellen en geven een korte toelichting over de inhoud van hun vak.

Tot slot is er het invullen van je ISP.

Groepsindeling

Die groepsindeling bepaalt wanneer je de ateliers zal volgen. Ateliers gaan door in groepen van ongeveer 12 studenten, waarvan er enkele werkstudenten zullen zijn.

Je lesrooster wordt bepaald door je groepsindeling. Je zal hoogstwaarschijnlijk een andere planning hebben dan eender welke andere (reguliere) student. Dat is normaal een heeft een practische reden, waar we hier niet verder op ingaan.

Eens je weet in welke groep je ingedeeld zit, kan je je ISP invullen.

ISP – Individueel Studie Programma

Na de groepsindeling krijgt iedereen de kans om zijn of haar Individueel Studie Programma (ISP) in te vullen.

In je ISP geeft je aan welke vakken je wil volgen (zowel praktijk als theorie). Omdat je een werkstudent bent en/of omdat je vrijstellingen wil aanvragen nemen we de tijd om dat grondig door te nemen. De trajectbegeleider Christian Vancraenenbroeck is op vrijdag 13 september aanwezig om dat met jou te doen.

Je ISP invullen is een noodzakelijke stap van je inschrijving, omdat je zonder het invullen van een ISP wel ingeschreven bent, maar geen vakken volgt.

Je ISP vul je in via de computer, dus breng zeker je code mee die je kreeg bij je inschrijving. Je zal ze nodig hebben om in te loggen en je ISP, samen met Christian Vancraenenbroeck, online in te vullen.

Kan je niet op vrijdag 13 september, dan vragen we je om op maandag 9 september op de campus langs te komen om je ISP reeds in te vullen.

Eerste lesweek

Je eerste lesweek start op maandag 16 september. Omdat je werkstudent bent en de lessen via afstandsonderwijs volgt, zal je niet verwacht worden op maandag 16 september voor de uitleg over de ateliers. Die heb je vrijdag 13 september al gehad.

We gaan je wel voorstellen om op woensdag 18 september deel te nemen aan de gemeenschappelijke opdracht. Bij de info over de eerste lesweek lees je er meer uitleg over, maar we geven je het tijdens de kick off zeker mee. Merk op dat de pagina over de eerste lesweek is opgesteld voor de reguliere studenten, maar dat de info over de opdracht van woensdag 18 september er vermeld wordt.

Is het voor jou onmogelijk om aan de eerste groepsopdracht deel te nemen, dan meld je ons dat op voorhand en zoeken we naar een alternatief.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.