Fotografie studeren

Je wil fotografie studeren en je bent op zoek naar een opleiding waarin techniek en creativiteit hand in hand gaan. Waarin het maken van interessante en creatieve beelden je doel zijn om daarna alle kansen te hebben op een geweldige carrière als fotograaf.

Je hebt oog voor esthetiek, je pikt al eens een (foto)tentoonstelling mee, je wordt geraakt door mooie fotografie of een krachtig beeld.  Je wil veel bijleren over fotografie omdat je later aan de slag wil als bijvoorbeeld modefotograaf, architectuurfotograaf of reportagemaker.  Je hebt ook interesse in video (bewegend beeld) en in kunst in het algemeen.

Je wil graag zonder toelatingsproef aan een opleiding fotografie in het hoger onderwijs starten.

Wat zoek je in een opleiding fotografie?

Je zoekt een opleiding waarin je techniek en creativiteit ontwikkelt. Een professionele opleiding die je klaarstoomt voor de creatieve sector. Een opleiding die je de digitale beeldbewerking aanleert, je leert een video (gemaakt met de spiegelreflex) in elkaar te steken en die je goed voorbereidt op wat het echte werkveld verwacht van professionals in de creatieve sector.

Je zoekt een opleiding die van alle soorten fotografie laat proeven: professionele studiofotografie, portretfotografie, architectuurfotografie, reportagefotografie en documentaire fotografie. Foodfotografie, modefotografie en kunstfotografie.

Je werkt graag digitaal, of je hebt zin je te verdiepen in analoge fotografie.

De opleiding fotografie aan Narafi.

Als je je hierin herkent, dan heb je je opleiding gevonden. We bieden antwoorden op alle vragen en bekommernissen die je hebt over fotografie. Want onze opleiding zoekt studenten die fotografie willen studeren om een zo breed (lees zo sterk mogelijke) vorming te krijgen.

Kom gerust eens langs om de sfeer op de campus op te snuiven, met studenten en docenten te praten en jezelf te overtuigen dat je de juiste keuze maak.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.